Weight Loss Challenge – På jobbet

Förutom att vi löpande arrangerar kurser som man som enskild person kan anmäla sig för att delta på så kan vi också sätta upp speciella kurser för företag och andra grupper av intresserade. Väldigt många företag är intresserade av att göra något för att hjälpa och stimulera personalen till ett hälsosammare liv. Det har visat sig att en Weight Loss Challenge på företaget inte bara förbättrar personalens hälsa, utan den har även en väldigt stor team buildande funktion.

Hur många överflödskilon du än vill bli av med – 5, 15 eller 30 kilo – kan vi garantera att du som medlem i vår Viktutmaning kommer att ha alla verktyg du behöver för att nå din idealvikt.

Här kan du se vad våra kolleger i Storbritannien gör och hur det har gått

Kommentare från senaste gruppen:

Vad jag uppskattade: ”Möten ” på onsdag, Väg och mätning, Beskrivningar och presentationerna, Sällskapet, Alla ”lektioner” och dess innehåll. Gemenskap i gruppen. Karin, Leon och Bengts ambitioner och bemötande. Alla introducerade nyheter. Alla shaker, chokladbars, tomatsoppan etc, Mycket gott!!!Bra val av dag och tid i veckan. Härlig gemenskap. Bra information.Bra material God stämning, avspänt och skönt. Kollen på vikt. Lärde mycket om kalorier, proteiner, kolhydrater och mycket annat. Mycket trevlga stämmningen. Roliga och väldigt lärorika kurstillfälle. Mycket intressant att lyssna på framför allt Leons kunskaper om kroppen tycker jag. Att få veta mer om mat & kost samt hur man ska tänka. Jag uppnådde gott resultat och fick bättre koll på mat. Jag har blivit mycket mer medveten om mat och kosthållning. Mycket mer kunskap om framförallt kroppens funktioner. Har idag fått kunskap om vad jag skall förändra, nu gäller det att leva där efter. Vi har även grupper på andra orter t.ex Gränna, Aneby,Skillingaryd, Ulrichehamn, Bottnaryd, Västervik och Kristianstad. (För att starta en grupp behöver vi vara ca 8-10 deltagare)

Kom igen! Det här kan vi fixar tillsammans!

För mer information anmäl dig här:

Ditt namn (obligatorisk)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt telefon nummer (obligatoriskt):

När är det lämpligast att kontakta dig?

Viktutmaningen
Mer information

Ditt meddelande

Eller Anmäl Dig och Kontakta oss för mer information! Bengt & Birgitta Paulsson Tel 036-206 90 eller 0739-802080

Hur kan vi hjälpa dig att gå ner i vikt? Fyll i uppgifterna nedan så berättar vi mer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *